L'Ajuntament de Puigcerdà vol embellir la nova plaça Santa Joaquima de Vedruna amb una obra d'art de gran format que, d'una banda, completi la reforma del nou espai urbà tapant la gran paret mitgera que tanca un dels seus vessants i, de l'altra, li doni un caràcter específic.

L'equip de govern vol que la nova placeta, que s'inaugurarà durant aquesta segona quinzena de setembre, sigui alguna cosa més que una petita zona de vianants de pas convertint-la en un racó amb caràcter propi per la nova obra d'art. En aquesta mateixa línia, dos espais urbans més com ara les places Regne de Mallorca i del Call també ofereixen un atractiu singular per dues creacions artístiques: un salt d'aigua que baixa per tota la mitgera d'un edifici de pisos i un mural pictòric sobre la vila.

La plaça Santa Joaquima de Vedruna s'inaugurarà en els pròxims dies aprofitant la represa del curs escolar perquè en l'acte hi pugui participar la comunitat educativa i religiosa del centre. Les obres han suposat una inversió de 180.00o euros que han aportat l'Ajuntament i la Diputació de Girona.