Les Vies Braves acullen per primera vegada un grup de nedadors estrangers

Està previst que a finals d'aquesta setmana ja hagin nedat a les Vies de Calella, Lloret de Mar, Sant Feliu, Platja d'Aro, Roses, l'Escala i Tamariu

17.09.2015 | 08:18
Els australians recorreran gairebé 14 quilòmetres dels itineraris.

Un grup de 14 nedadors d'aigües obertes procedents d'Austràlia és des de dilluns a la Costa Brava per conèixer el litoral de les comarques gironines des del mar. Aquesta expedició de nedadors amateurs recorreran de forma programada gairebé 14 quilòmetres dels itineraris marins que Vies Braves ha habilitat a la Costa Brava. Està previst que a finals d'aquesta setmana ja hagin nedat a les Vies de Calella, Lloret de Mar, Sant Feliu, Platja d'Aro, Roses, l'Escala i Tamariu.

Aquesta és, de fet, la primera vegada que un grup de nedadors estrangers s'instal·la a la Costa Brava per nedar exclusivament als itineraris marins del litoral de Girona. Es tracta, segons un dels impulsors de Vies Braves, Miquel Sunyer, «d'un pas més» per a la consolidació d'aquest projecte pioner, que vol convertir el litoral de la Costa Brava en una destinació esportiva de primer nivell entre amants de la natació en aigües obertes d'arreu del món.

El dilluns, aquest grup d'australians va nedar a la Via que uneix Calella amb Llafranc, amb dos quilòmetres de recorregut. El dimarts, a les Vies de Lloret, Sant Feliu i Platja d'Aro, de cinc quilòmetres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema