L'Ajuntament de Ripoll preveu posar en servei la piscina coberta municipal el 30 de setembre. Van tancar la piscina a l'estiu per tal de fer les obres d'un vas adjunt pensat per infants, per persones de mobilitat reduïda i per realitzar activitats per a les quals calgui poca profunditat d'aigua.

Les obres han tingut un cost aproximat de 450.000 €, han estat finançades amb aportació municipal i una subvenció del PUOSC anualitat 2011 d'import 293.138 €, i han tingut un termini d'execució de 9 mesos.

Ara, per tal que els veïns coneguin el nou espai, durant els primers dies d'obertura oferiran sessions gratuïtes de les diferents activitats que ofereix el servei d'esports.

Així doncs, el dissabte dia 3 d'octubre a la tarda faran una activitat amb jocs i inflables per a tothom i seguidament tindrà lloc la inauguració oficial a les 20 hores.

El nou vas era un projecte anterior al 2011 que per raons econòmiques va ser posposat durant el mandat passat. Al final del mandat, l'Ajuntamen va decidir dur-lo a terme durant l'estiu que s'ha acabat.