Totalment cremat. Així és com va acabar un magatzem d'una fusteria de Cornellà del Terri després que s'hi declarés un incendi durant la matinada. A causa de la proximitat a diversos habitatges, es van haver de desallotjar dues propietats. Els Bombers va haver d'estar treballant a la indústria durant gairebé quatre hores.

L'incendi es va declarar al voltant d'un quart de tres de la matinada a la fusteria, que està situada a l'altura del quilòmetre 41 de la carretera de Banyoles (C-66). Els Bombers es van desplaçar amb 13 dotacions.

El que va cremar del magatzem, d'uns 500 metres quadrats, són sobretot caixes i objectes que hi havia el magatzem. Sortosament, no hi havia ningú a aquella hora i les flames tampoc van arribar a tocar les oficines. Mentre els Bombers treballaven a la zona es van desallotjar els veïns més propers per precaució i al voltant de dos quarts de quatre van poder tornar a casa seva.

Els Bombers van estar ventilant el magatzem després que cap a les tres poguessin donar l'incendi per extingit. Cap altre establiment proper va quedar afectat per les flames malgrat l'espectacularitat de l'incendi.