Ciutadans, entitats i artistes s'uniran aquest diumenge en la tercera diada solidària contra el càncer a Cassà de la Selva. Es preveu que unes 500 persones participin en els actes que s'han organitzat des de la delegació de l'Oncolliga de Cassà de la Selva.

La diada començarà a les 8 del matí, quan els més esportistes podran participar en la caminada i bicicletada popular. Durant el matí es faran diverses activitats per celebrar aquesta diada. L'acte central tindrà lloc a les 2 del migdia, amb el dinar popular al pavelló polivalent de Cassà.

A més, diversos artistes participaran en aquest dinar popular de l'Oncolliga de Cassà. Els acordionistes 4diatònics, Albert Martínez i Enric Colomer, l'escola de ball Sibiem, Els Panxuts, Els Trefins, El duet l'Anfila, amb Lluís i Adam, Neus Mar i el pianista Emilio Sánchez seran els que voluntàriament oferiran actuacions als assistents del dinar solidari.

En paral·lel, des de Cassà de la Selva hi ha l'equip de cassanencs, «Sa_patilla full 2015», que participarà en la competició de l'Oncotrail. Es tracta d'una prova solidària que aquest any compta amb 620 participants, que són 290 més que l'edició de l'any passat.