Les carreteres gironines es van cobrar ahir dues víctimes mortals a l'Alt i el Baix Empordà. En el primer accident, un home va morir i un altre va resultar ferit greu en un xoc frontal entre dos turismes a la Nacional-II a l'altura de Biure. Els fets van passar cap a tres quarts de sis de la matinada al quilòmetre 765 de la N-II. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, com a conseqüència del xoc un dels dos vehicles va sortir de la via i va quedar bolcat en un camp i el seu conductor, un home d'uns quaranta anys, va morir.

El conductor de l'altre vehicle, un home d'uns 50 anys, va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona ferit greu. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

El sinistre va obligar a tallar durant una llarga estona la carretera, cosa que va originar fins a 10 quilòmetres de cua en sentit Figueres.

A Gualta, un home de 60 anys va morir ahir a la tarda en un xoc entre dos vehicles a la GI-643. L'avís del sinistre es va rebre cap a dos quarts de cinc de la tarda i va passar al quilòmetre 1 d'aquesta carretera local, on per causes que s'estan investigant, dos vehicles van col·lidir.

Com a conseqüència de la topada, va morir un home de 60 anys i un altre de 81 anys va resultar ferit greu. Fins al lloc del sinistre s'hi va desplaçar una ambulància i un helicòpter medicalitzat del SEM, que va evacuar l'afectat a l'hospital Josep Trueta de Girona.

En el sinistre també hi van treballar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius dels Mossos, que van rescatar dues víctimes que va quedarn atrapades dins un dels vehicles, un tot ?ter?reny.