L'expresident del Consell Comarcal de la Selva i exalcalde de Sant Hilari Sacalm, Robert Fauria (CDC) va pagar 18.000 euros de fiança per quedar en llibertat després que el Servei de Vigilància Duanera el detingués el 14 de febrer de 2013 per suborn, tràfic d'influències, malversació de cabals públics i falsificació documental.

La seva destacada implicació en aquest cas de corrupció -Manga- investigat per la policia tributària el va obligar a dimitir de tots els seus càrrecs i desaparèixer de l'escena pública, en l'àmbit polític. No obstant, això no li va suposar cap impediment per recol·locar-se en l'esfera privada com a representant del Grup Soler, una de les empreses que, amb 540.000 euros, més ha contribuït en el finançament de CatDem, la fundació de CDC. El Grup Soler té contractes milionaris en àrees com la construcció d'equipaments, el manteniment de comissaries dels Mossos i telecomunicacions de les seus de la Generalitat. També en el de la sostenibilitat, un sector que no és aliè ni estrany a l'expolític, ja que durant el seu mandat les qüestions ambientals ja l'interessaven, molt principalment les calderes de biomassa. La policia també investiga l'adjudicació «pactada» de la caldera de biomassa de Sant Hilari durant l'alcaldia de Fauria.

Fauria segueix a l'escena pública però com a representant del Grup Soler. Durant l'entrega de premis ReThink Hotel realitzada a la darrera Fira Internacional de Turisme (Fitur), Fauria hi va assistir acompanyat del director comercial del holding per recollir el diploma que guardonava el Grup Soler per haver elaborat un dels 10 millors projectes de rehabilitació sostenible hotelera realitzats a Espanya.