L'ONG d'atenció a persones drogodependents Projecte Home ampliarà el nombre dels seus centres d'atenció a Tarragona, Lleida i Girona gràcies a una ajuda de 100.000 euros que li ha concedit l'Obra Social la Caixa.

L'acord, segons ha informat l'ONG, farà possible ampliar i obrir nous punts d'atenció de les addiccions al llarg del territori català, incrementar el nombre de professionals i les hores d'obertura, així com adequar els espais d'atenció al creixement de la demanda. Amb aquests nous serveis, l'ONG vol duplicar l'atenció a les persones a tot Catalunya, amb especial atenció a aquelles amb menys recursos econòmics.

El conveni ha de servirper impulsar la futura creació d'un nou servei d'atenció a les addiccions a les comarques gironines els anys vinents.

El conveni servirà també per reforçar el Servei d'Atenció a les Addiccions a Tarragona-Terres de l'Ebre, amb una delegació a Tortosa, i per potenciar el Servei d'Atenció de les Addiccions a Lleida, un punt d'atenció que des de Tremp ofereix ajuda a les persones amb addiccions de les comarques lleidatanes.