Ambient de tardor, el que es va viure durant el dia d'ahir arreu de la demarcació de Girona. La inestabilitat meteorològica, que va anar acompanyada de pluges i de presència de núvols gairebé tot el dia va provocar que els termòmetres no s'enfilessin com els darrers dies. De fet, en només un dia, els registres màxims van caure en sis graus de mitjana.

A la ciutat de Girona per exemple, dilluns la temperatura més alta va assolir els 26 graus i ahir, amb les poques ullades de sol que hi va haver, no es van superar els 20 graus. El mateix es va repetir en moltes d'altres localitats gironines com per exemple a Roses on van tenir una temperatura màxima de 18 graus mentre que el dia abans havien assolit els 24. A?Vilablareix la caiguda de la temperatura va ser de prop de set graus, passant de la màxima de 27 que tenien dilluns als 20 d'ahir, segons informava el Servei Meteorològic de Catalunya.

La previsió és que demà comenci a retirar-se el temporal i que a poc a poc torni el sol però els ruixats, amb menys intensitat, es repetiran cada dia.