La sisena edició del Shopp Out de la Fundació Ramon Noguera va obrir les portes ahir a les 10 del matí, a la seu de l'entitat. Està situada al número 22 del carrer Indústria del polígon Mas Xirgu de Girona. A partir de l'obertura, més d'una trentena de primeres marques del món de la moda van convertir Girona en la capital del shopping social. Es tracta de la iniciativa d'aquest tipus més gran de l'Estat. L' objectiu és difondre i donar suport la feina que porta a terme l'entitat

Tot i les condicions meteorològiques adverses, el Shopp Out - des de les primeres hores-, va rebre molta afluència de gent. Els visitants van recórrer els més de 4.500 m2 d'exposició. És una mostra de productes de marca, amb descomptes de fins al 70%. Cal dir que el valor afegit del Shopp Out és que el 5% dels beneficis de les vendes es destinen a impulsar els projectes socials de la Fundació Ramon Noguera.

En l'acte d'inauguració, el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, va destacar que el Shopp Out és una iniciativa consolidada després de tres anys i va expressar el seu desig de la possibilitat que aquesta edició "sigui un èxit encara més rotund". Vila va valorar la feina que porta a terme la Fundació Ramon Noguera des de fa 50 anys A més, va assenyalar que la Diputació dóna suport a projectes com els de l'entitat que "treballen perquè la vida de molta gent sigui millor".

Tot seguit, Pepita Perich (directora-gerent de la Fundació Ramon Noguera) va assenyalar que el Shopp Out es reafirma com "un projecte social nostre i un projecte de ciutat". Va afegir que s'ha potenciat com un happy shopping. Es tracta d' un concepte inspirat i creat per la Fundació Ramon Noguera que té un format únic a Catalunya. "Volem - va dir- que els clients, amics i col·laboradors passin aquí tot el dia, i posem a la seva disposició una àmplia oferta en moda, gastronomia i esdeveniments musicals. dins d'un horari ampli". La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Roura, va comentar que "la Fundació Ramon Noguera és un referent a Girona i a tot el país".

El Shopp Out estarà obert de dimecres a dissabte de les 10 a les 21 hores, i el diumenge, de les 10 del matí a les 15 hores.