Una campanya incideix en els estils de vida saludables per prevenir el càncer

05.10.2015 | 07:30
L´espectacle infantil l´"Hort d´en Marçal" a Figueres.

La Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC) ha posat ja en marxa la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer, una campanya que té com a objectiu fomentar un estil de vida sa per tal de prevenir la malaltia. La proposta va donar el seu tret de sortida el passat divendres i s'allargarà fins al dia 11 d'octubre per tots els indrets de Catalunya.
Entre la programació d'aquesta setmana dedicada al càncer una de les activitats destacades és l'espectacle infantil l'Hort d'en Marçal on s'explica els nens la importància de menjar bé tot tastant un assortit de fruites durant el mateix espectacle. Una altra de les activitats relacionades amb l'alimentació són els tallers de confecció de menús saludables i econòmics impartits per dietistes.
La campanya s'estructura en gran part a través de la participació dels ciutadans a les xarxes socials, però també amb el suport d'algunes personalitats conegudes com les cuineres Carme Ruscalleda i Ada Parelleda, l'ex-jugador del FCB Eric Abidal o bé alguns dels actors de la popular sèrie catalana La Riera.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema