Més de 400 vehicles a la Fira d'Ocasió

Repartits en més de 6.000 metres quadrats d'expositors, els potencials compradors van poder trobar una gran varietat de vehicles de qualsevol tipus i gamma

06.10.2015 | 07:22
La Fira va oferir una gran varietat de marques i gammes de cotxes.

El recinte firal de Figueres va reunir aquest cap de setmana més de 400 vehicles amb motiu de la novena edició de la Fira d'Ocasió de Figueres (FIVO).

Repartits en més de 6.000 metres quadrats d'expositors, els potencials compradors van poder trobar una gran varietat de vehicles de qualsevol tipus i gamma; des de turismes, passant per furgonetes 4x4 fins a arribar a cotxes esportius. La mostra, així mateix, oferia vehicles de totes les marques disponibles en el mercat.

Els 18 punts de venda d'aquesta novena edició esperaven l'arribada de potencials clients, entenent que la mostra serveix per tancar vendes però també per donar a conèixer i promocionar la varietat de cotxes.

L'objectiu de la Fira, més enllà de promocionar el mercat i donar a conèixer la varietat de productes de cara als futurs compradors, era superar el 180 vehicles venuts en l'edició anterior de la mostra, que va celebrar el seu vuitè aniversari.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema