L'Ajuntament de Porqueres està fent obres de millora al pavelló d'esports, que consisteixen en el canvi de la coberta i el canvi d'una part del parquet, així com la reparació de la resta de paviment. Quan es compleixen quinze anys de la seva inauguració, l'Ajuntament ha decidit fer aquestes dues obres per tal de mantenir l'equipament en bones condicions. En els darrers anys, la coberta presentava goteres i alguns punts del parquet havien quedat malmesos a causa de l'aigua.

Les obres a la coberta consisteixen a instal·lar una segona coberta per sobre l'existent amb xapa contínua, per poder evitar d'aquesta manera l'entrada d'aigua. El cost de l'actuació és de 74.949, 29 euros i s'ha obtingut una subvenció de la Diputació.

Polir la pista

Pel que fa a l'actuació al parquet, consisteix en una substitució dels punt més crítics, i també es polirà tota la pista. Aquests treballs tenen un cost de 17.746,2 euros, i per fer-hi front s'ha obtingut una subvenció de la Generalitat d'11.873,14 euros, dins del paquet d'ajuts per a actuacions urgents en equipaments esportius.