Núria Prat ha estat escollida com a nova directora provincial de la Creu Roja Joventut dins el procés de renovació dels òrgans directius de l'entitat. L'escollida com a nova directora provincial de Creu Roja Joventut a Girona té 20 anys i està vinculada a l'associació des del 2012, exercint de voluntària i participant en diversos projectes com mediació social, campanya de joguines, vida associativa, SOM.nit i reforç escolar i centre mediació social.

La nova directora estarà acompanyada en el nou consell provincial de joventut per Charaf Fares com a vicedirector, Natàlia Hereu com a secretària, Maria Àngels Castilla i Marc Justicia com a vocals. El nou equip, del qual també en formen part els directors locals de Creu Roja Joventut a Blanes, Palafrugell, Figueres i Camprodon, liderarà l'associació en els propers quatre anys, per cohesionar la província, impulsar les locals que estan començant i fomentar la participació del voluntariat. Aquests objectius es desglossen en d'altres de més específics i en un pla de treball (entre ells millorar les formacions, fer una trobada provincial anual, fer créixer el numero de voluntaris/es...).

Entre les línies estratègiques per al pròxim període, es troben la participació infantil i juvenil, la intervenció i inclusió social amb la infància i joventut en situació de risc, com els projectes d'èxit escolar o amb infància hospitalitzada, la prevenció i sensibilització en matèria d'igualtat, la promoció d'hàbits saludables i l'ús de les TIC per augmentar l'impacte de les accions, seran els principals reptes de la secció juvenil per als propers anys.