La companyia Skycity (que fins ara s'havia donat a conèixer com a Flyinfiniti) preveu posar en marxa el vol Girona-Madrid a principis de l'any vinent. Tot i que l'aerolínia pretenia recuperar aquesta ruta a finals d'aquest any, finalment la connexió haurà d'esperar fins al 2016. El motiu, segons ha explicat el vicepresident de la companyia, Gabriel Zarza, és que l'avió que ha d'operar el vol encara no es troba a l'equipament de Vilobí d'Onyar, perquè falten acabar les tasques de manteniment i pintura.

Per això, Zarza ha afegit que l'actual previsió és que l'aparell sigui a l'aeroport de Girona-Costa Brava d'aquí a un mes. Com que l'aerolínia ha comprat l'avió (un Fokker 100), en lloc de llogar-lo, el procés d'adquisició ha obligat a posposar la posada en marxa de la ruta, ha assegurat Zarza. Quan l'aparell es trobi a les pistes de Vilobí, la companyia provarà l'avió amb operacions xàrter i començarà a vendre els bitllets del vol entre Girona i Madrid.

La idea de Skycity és que, de dilluns a divendres, hi haurà un vol des de Girona a les 7 del matí que arribarà a les 8 a Madrid. El mateix avió sortirà a les 9 del matí de Madrid i serà a les 10 a Girona. Al vespre, hi haurà un altre vol des de Girona a les 7 de la tarda que arribarà a les 8 a Madrid. El mateix aparell sortirà a les 9 del vespre de Madrid i serà a les 10 a Girona. Pel que fa a la franja del migdia, l'aerolínia estudia que l'avió operi una ruta regular entre Girona i un destí nacional.