Mifas i La Caixa col·laboren per a la integració laboral de discapacitats

Un dels centres especials de treball de l'associació rebrà una aportació de l'Obra Social

08.10.2015 | 14:55
Gemma Batlle i Albert Carbonell, ahir, signant el conveni a Girona.

El programa d'inserció sociolaboral de persones amb discapacitat que promou l'associació Mifas, de Girona, ha rebut una aportació econòmica de l'Obra Social La Caixa, que beneficiarà el seu Centre Especial de Treball Basedi. D'aquesta manera, les dues entitats han signat un conveni de col·laboració.
L'acord es va formalitzar ahir, a l'oficina de CaixaBank del carrer Santa Clara, on el president del Grup Mifas, Albert Carbonell, i la directora de Banca d'Institucions de CaixaBank de Girona, Gemma Batlle Pujol, van signar el conveni. El seu objectiu és fomentar la integració laboral de les persones amb algun tipus de discapacitat física que viuen al Maresme, a través del Centre Especial de Treball de Mifas. L'aportació econòmica de l'Obra Social La Caixa s'emmarca en la convocatòria Inserció sociolaboral 2015, dintre del Programa d'Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials.
Amb aquesta aportació, les dues entitats posaran en marxa un programa per tal de promoure la inserció laboral de les persones amb discapacitat que resideixin a la comarca del Maresme, tot oferint-los aquest servei a prop de casa seva. Segons van remarcar les dues organitzacions, es preveu que, amb aquesta cooperació, s'incrementin les oportunitats de treball per a aquestes persones.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema