Els Mossos d'Esquadra van detenir el 5 d´octubre a La Bisbal, dos homes de 20 i 23 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Girona i Salt (Gironès), com a presumptes autors d´un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

Els fets van succeir durant un control preventiu de robatoris que s´havia muntat a la C-31, dins del terme municipal de Regencós.

Els agents van aturar un furgoneta i van identificar els dos ocupants. Sota l´estora del costat de l´acompanyant hi van trobar diverses joies i una càmera de fotos. Donat que els dos homes no donaven explicacions fidedignes d´on provenien els objectes els van traslladar a dependències policials amb la finalitat d´esclarir els fets.

De les fotografies que tenia la càmera els agents van identificar una casa situada a Begur, a la urbanització sa Fontansa, de manera que s´hi van adreçar per fer comprovacions i contactar amb el propietari.

Els mossos van constatar que algú havia entrat en una casa aquell mateix matí mentre el propietari no hi era. Els lladres van saltar la tanca perimetral de la finca i van accedir a l´interior per les finestres. Un cop dins, van sostreure una càmera fotogràfica i diverses joies com cadenes, braçalets, anells i penjolls.

Tots els objectes sostrets van ser recuperats íntegrament en el control policial i van ser retornats al seu propietari.

Els detinguts van passar el dia 6 d´octubre a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.