L'Obra Social La Caixa ha ocupat durant aquest any 64 gironins a través del programa pilot Incorpora Salut Mental, que té com a objectiu fomentar la contractació de les persones amb problemes de salut mental a l'empresa ordinària i vetllar pel manteniment del lloc de treball després de la incorporació.

El programa es basa en la metodologia del Treball amb Suport, impulsada des de l'àmbit europeu per l'European Union of Suported Employment (Euse) i definida per la pròpia Euse com "un mètode d'intervenció que s'aplica a persones amb capacitats diverses i a altres col·lectius en desavantatge per accedir a una feina remunerada i mantenir-lo dins del mercat laboral obert".

Així, les més de 350 entitats socials que configuren els Grups Incorpora no actuen només com proveïdors de candidats a les empreses, sinó que realitzen un assessorament individualitzat i treballen a dos nivells: amb els demandants d'ocupació i amb els ocupadors o empreses, per proposar a l'organització el professional que millor s'adeqüi a la seva vacant. Després, amb l'objectiu de facilitar l'adaptació del professional i aconseguir el manteniment del lloc de treball, les entitats socials mantenen el seu suport tant a l'empresa com al professional més enllà de la contractació. El programa es vehicula a través de www.incorporasaludmental.org. Allà, empreses, persones i entitats socials troben espais amb informació, documentació, legislació i recursos relatius al procés d'inserció.