Dues persones van morir ahir a la tarda en sortir de la via i estimbar-se un turisme a la N-260 a Vilajuïga, a l'Alt Empordà, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT).

L'avís del sinistre es va rebre a les 16.56 hores al quilòmetre 23,5 de la N-260, a la zona coneguda com Valleta. Un cotxe que circulava en direcció a Figueres va perdre el control, va picar contra un talús i va bolcar, impactant de retruc amb un altre vehicle que anava en direcció a Llançà. En el primer vehicle hi viatjaven tres persones, dues de les quals van morir i una tercera -la conductora- va quedar ferida menys greu i va ser traslladada a l'hospital Trueta. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar 5 dotacions de Bombers de la Generalitat, 4 dels Mossos d'Esquadra, una ambulància i un helicòpter que va traslladar la ferida fins al Trueta.

La circulació va quedar tallada en els dos sentits de la marxa durant unes hores fins que es van retirar els cotxes, fet que va produir cues importants en tota aquesta zona.