La discrecionalitat del Servei de Vigilància Duanera (SVD) es manté fins i tot a l'hora d'entregar condecoracions, perquè la policia tributària, lluny de fer actes oberts i cerimònies multitudinàries de forma anual opta per reconeixements realitzats en la intimitat i sense publicitat. Tampoc entrega condecoracions i medalles cada any, només quan creu que els serveis prestats s'ho mereixen. Aquest any ha entregat únicament quatre distincions, i diverses felicitacions.

L'acte es va celebrar el passat sis d'octubre a la Delegació de l'Agència Tributària a Girona i va ser el subdelegat del govern, Juan Manuel Sánchez-Bustamante, l'encarregat d'entregar les condecoracions del SVD als homenatjats.

La policia fiscal va reconèixer la tasca de l'intendent cap de la Policia Municipal de Girona, Josep Palouzié, i un dels seus agents, Antonio García, per la col·laboració prestada en els operatius del SVD i la disponibilitat que sempre han tingut cap al cos, al qual sempre donen suport.

També el sergent i cap de la policia administrativa dels Mossos de Girona, Josep Ignasi López, va rebre la insígnia del cos duaner per la seva col·laboració amb l'Agència Tributària.

El SVD tampoc va passar l'oportunitat d'entregar una insígnia al Club Nàutic Costa Brava de Palamós, per l'ajuda que sempre brinda als agents que treballen amb la patrullera. També es va felicitar diversos funcionaris de l'Agència Tributària.