Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dissabte en diversos rescats de muntanya a Organyà (Alt Urgell), Sant Joan de les Abadesses (Ripollès) i el Prat de Llobregat (Baix Llobregat). L'avís de l'últim servei s'ha rebut a les 12.57 hores i es tractava d'un esportista de 36 anys que s'ha accidentat quan baixava pel Barranc de Fontanella, a Organyà. L'afectat, que possiblement s'ha fracturat la tíbia i el peroné, ha estat evacuat a l'Hospital de la Seu d'Urgell amb un helicòpter dels Bombers i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). En l'incident també hi ha treballat efectius del GRAE i una dotació terrestre dels Bombers.

A dos quarts d'una del migdia els Bombers han rescatat un motorista accidentat en una zona de difícil accés pròxima a Santa Llúcia de Puigmal, a Sant Joan de les Abadesses. L'afectat, un home de 56 anys, s'ha fracturat el maluc i ha estat evacuat en helicòpter fins a Campdevànol, on una ambulància del Sistema d'emergències Mèdiques l'ha portat fins a l'hospital.

Una estona abans, a les 12.16 hores, els Bombers han estat alertats perquè un home de 53 anys ha caigut al riu al Prat de Llobregat. Fins al lloc s'hi han desplaçat cinc dotacions terrestres que han tret l'accidentat de l'aigua amb símptomes d'hipotèrmia. L'home ha estat evacuat en una ambulància del SEM a l'Hospital de Bellvitge en estat menys greu.