L'Ajuntament de Camprodon ha emès un comunicat, en el qual comparteix la preocupació per la renúncia a la Torre de Coll de Bucs. Precisen que el projecte de la torre de telecomunicacions de Coll de Bucs era un projecte de la Generalitat. En tant que responsable apunten que "la Generalitat el va desestimar".

Justifiquen: "L'única cosa que ha fet el nou consistori [Junts Fem Camprodon] és donar sortida a darrera hora i no creiem pas sota la nostra responsabilitat, d'uns diners que el propi Ajuntament aportava al finançament d'aquesta infraestructura".

Continuen: "No tenim cap inconvenient en explicar i, així ho hem fet, sempre que se'ns ha demanat, tot el que fa referència a aquest assumpte".

Recorden que la negativa de la Generalitat a continuar amb el projecte de la torre de Coll de Bucs venia de temps enrere. Així doncs, recriminen: "No entenem, perquè no es varen prendre decisions amb anterioritat des del propi Ajuntament".

Sobre la seva decisió de destinar la partida municipal per a la Torre de Coll de Bucs a millores urbanes a Camprodon, expliquen: "Els terminis del Pla d'Obres i Serveis fan necessari prendre decisions d'una manera ràpida i concloent". Prossegueixen: "A dia d'avui, estem treballant en la línia d'aconseguir l'acompliment dels terminis marcats al PUOSC.

Respecte a la intenció manifestada dels veïns de Rocabruna, Beget, Font Rubí, Salarsa i Bolós de demanar explicacions en el decurs del ple extraordinari d'octubre, apunten: "Les portes de l'Ajuntament estan obertes per a tothom". Matisen: "El ple del mes d'octubre és de caràcter extraordinari, però donarem les explicacions que calguin".

Conclouen que donar cobertura als nuclis de Rocabruna, Beget, Font Rubí, Salarsa i Bolós és un projecte 100% municipal i es comprometen a treballar-hi.