Suspesa la recerca del boletaire que va desaparèixer dijous a la tarda a Sales de Llierca. Els serveis d'emergències van posar ahir punt final a cinc dies de treballs en aquesta àrea de l'Alt Garrotxa per localitzar Miquel Poch i Aurich, de 70 anys i veí de Banyoles. Es va perdre mentre buscava bolets al Torrent de l'Orri a Sales de Llierca i no s'han trobat pistes del seu parador.

Els equips de rescat van tornar a treballar ahir durant el dia a la zona.?Els Bombers hi van participar amb 11 dotacions, amb efectius del Grup d'Actuacions Especials, del Grup Caní de Recerca i del Grup d'Emergències Mèdiques, i els Mossos amb tres patrulles i també amb la Unitat d'Intervenció de Muntanya, una unitat canina i una de seguretat ciutadana, a més dels Cos d'Agents Rurals i voluntaris.

Ahir a la tarda després de no trobar cap tipus de pista ni evidències de la presència del boletaire, els equips d'emergències van decidir suspendre la recerca de Miquel Poch Aurich fins que no hi hagi alguna nova pista.

La recerca va començar dijous, quan al voltant de les vuit del vespre la família va alertar al 112 que l'home s'hauria extraviat en separar-se del seu company en una zona boscosa al Torrent de l'Orri. Durant aquests cinc dies de recerca, el dispositiu d'emergències ha pentinat diferents punts propers on va desaparèixer com el Coll de Sabassa, Sant Grau d'Entreperes, la Serra de Sant Grau, entre altres, però malauradament sense èxit.