Localitzat amb vida el veí de Banyoles de 70 anys que duia desaparegut gairebé una setmana. La troballa l'han fet de matinada els serveis d´emergêncies després que un grup de voluntaris i familiars que havien mantingut buscant el boletaire -malgrat la suspensió del dispositiu d´efectius d´emergències- informessin que havien sentit uns sorolls i uns gemecs a la zona.

Ràpidament els bombers van muntar la recerca i prop de la una han localitzat a Miquel Poch Aurich, el veí de Banyoles que estava perdut des de dijous passat a la tarda pel terme de Sales de Llierca. El van trobar afeblit en una zona de difícil accés i els especialistes dels Grae van rescatar-lo en una area localitzada al fons dun barranc del torrent prop de la Font vorada pujant de l´Orri.

Lloc on va aparèixer el boletaire perdut

Efectius mèdics dels bombers -Gem- li van fer una primera valoració i l'home presentava clars símptomes d´hipotèrmia i estava en un estat de semiconsciència. Després d´aïllar-lo del fred, amb una manta, un barret i un sac, el van carregar en una llitera per poder-lo treure de la zona on es trobava.

Un cop a la pista més propera, el boletaire va ser introduït en una ambulància del SEM, que el va a l´Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona. On hi està ingressat i se li han de practicar diverses proves.

Aquest no es el primer boletaire que passa tantes nits al ras i després de tants dies desaparegut.