Els joves de Cassà ajudaran a dissenyar el Pla Local de Joventut dels pròxims anys

26.10.2015 | 07:14

Els joves de Cassà de la Selva seran els principals agents a l'hora de decidir les accions que es desenvoluparan des de l'àrea de Joventut de l'ajuntament del municipi durant els propers quatre anys.
Sota el títol «I a Cassà... què», el consistori convoca al jovent cassanenc a la tarda participativa del 6 de novembre a l'Espai Jove l'Escorxador on hi haurà diferents concerts i un food truck. Entre música i menjar, els joves podran expressar a través de diverses dinàmiques les idees que tenen per tal que al poble s'organitzin activitats, sortides, cursos o festes adaptades a les seves perspectives.
Paral·lelament, l'Ajuntament de Cassà també ha posat en marxa un formulari en línia a través del qual tothom pot aportar anònimament les seves idees.
Totes les propostes que es rebin per les dues vies serviran per dissenyar el Pla Local de Joventut dels propers quatre anys. La regidora de Joventut, Txell Rabionet, assegura que «les accions que dissenyem aniran en sintonia amb el material que recollim aquests dies dels joves i de tota la gent que hi vulgui participar».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema