Després de 6 nits al ras, el dimecres, 21 d'octubre, a les 3 de la matinada, es va rescatar en Miquel Poch Aurich, el boletaire que s'havia perdut al bosc de la Serra d'Entreperes - Alta Garrotxa el dijous, 15 d'octubre. Els seus familiars volem expressar el nostre agraïment a tota la gent que ens ha acompanyat en aquests dies d'incertesa en la seva recerca:

En primer lloc, donar les gràcies als efectius del Cos de Bombers, als Mossos d'Esquadra, als Agents Forestals, als Bombers Voluntaris, als Voluntaris Sanitaris dels Bombers, al Grup d'Emergències Mèdiques dels Bombers, al Grup de Recolzament d'Actuacions Especials dels Bombers ( GRAE ), a les Unitats Canines dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers, a les Unitats de Mitjans Aeris dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers, a les Agrupacions de Defensa Forestal ( ADF ), ... -gràcies a tots per la vostra professionalitat, pel vostre rigor a l'hora de treballar, per la vostra coordinació, per treballar incansablement les 24 hores del dia per en Miquel i també per nosaltres, pels vostres missatges d'ànim quan defallíem i per donar-nos suport en tot moment. Gràcies per ser-hi.

En segon lloc, volem expressar el nostre agraïment també a tots els amics, veïns, coneguts, voluntaris, a tota la gent que s'ha mobilitzat incondicionalment encara que no coneguessin en Miquel, i que han vingut i ens han ajudat en la seva recerca; gràcies també a l'agrupació Alma Cubrae, a tots els veïns de les cases de la zona, a en Josep Maria de L'Orri, a l'Ajuntament de Sales de Llierca, a l'Ajuntament de Banyoles, als voluntaris del Centre Excursionista de Banyoles ... - gràcies a tots per la vostra solidaritat, la vostra generositat i el vostre altruisme. Gràcies per fer-nos palès que, en situacions com aquestes, les famílies no estem soles i que sempre hi ha algú disposat a ajudar i a fer-te costat.

En tercer lloc, remarcar el coratge i la força d'en Pitu Teixidor, l'amic inseparable d'en Miquel, el boletaire que l'acompanyava el dia que es va perdre i que no volia marxar del bosc sense tornar-lo de nou a casa... Una mostra més d'una amistat fruit de la noblesa i la gran estimació que es tenen l'un per l'altre.

Des de la notícia del seu rescat, s'ha parlat molt de l'excepcionalitat de la supervivència i la fortalesa d'en Miquel. Per nosaltres, també ha estat excepcional la vostra ajuda i el vostre suport, que SEMPRE més tindrem presents dins nostre. Per tots i cadascun de vosaltres, infinites gràcies de nou. De tot cor.

Tots els familiars d'en Miquel Poch Aurich