El PP prepara una llista «renovada» a Girona per al Congrés i per al Senat

El partit valora que les comarques gironines van ser la circumscripció electoral on va assolir els «millors resultats»

26.10.2015 | 07:14
Concepció Veray, Alicia Sánchez-Camacho, Xavier García Albiol i Enric Millo, a la trobada d´ahir a Figueres.

La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, el líder del PP català al Parlament, Xavier García Albiol, juntament amb el portaveu del PP a Catalunya, Enric Millo, entre altres membres del partit, van formar part ahir de la junta directiva provincial de Girona. La trobada, que va tenir lloc a Figueres, va servir per fer un balanç dels resultats electorals de la formació a les comarques gironines el passat 27 de setembre. Un acte que, com va destacar Millo, volia agrair l'esforç de totes aquelles persones que van treballar com a interventors o apoderats en la jornada del 27-S. «Hem mantingut els resultats a la demarcació de Girona tot i que ha estat on més ha crescut i amb més pes de l'independentisme», va valorar el portaveu i també president provincial del PP a Girona.

En la mateixa, línia es va pronunciar la presidenta del PP català, qui va subratllar que les comarques gironines van ser la circumscripció electoral on el partit va assolir els «millors resultats» de tot Catalunya el 27-S. «Per això podem dir que el vot popular a Girona està consolidat i fidelitzat», va afegir Camacho. Al mateix temps, la reunió d'ahir també va servir per començar a arrencar els motors de cara a les eleccions generals estatals del proper 20 de desembre. «Puc avançar que a la demarcació de Girona estem preparant una llista, tant per al Congrés com per al Senat, molt renovada i que serà la millor llista», va posar de manifest Camacho. De fet, la presidenta de la formació va voler insistir, des de Figueres, que «el vot al PP és el del seny».

Per acabar, Camacho va considerar que és «molt lamentable» veure com els polítics catalans -fent referència a Artur Mas- estan portant el Parlament català a un «procés de decadència», actuant «al marge de la llei». «Els catalans no es mereixen això», va afirmar la presidenta del PP a Catalunya des de la junta provincial de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema