Una au nocturna que s'alimenta de ratolins

27.10.2015 | 07:33

L'òliba (Tyto alba) coneguda també com a xuta, xupa o xibeca, és un ocell rapinyaire nocturn. Fa uns 34 centímetres, és de color daurat a les parts superiors i blanca a les inferiors. Viu en edificis abandonats, torres d'esglésies o també forats d'arbres. S'alimenta, sobretot, de ratolins i a vegades papallones nocturnes o ratpenats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema