Costa Brava Centre ha format més de 650 alumnes el 2015

La memòria anual del Pla de Qualitat detalla totes
les accions que l'entitat turística ha realitzat

28.10.2015 | 07:14

El Pla de Qualitat de la Costa Brava Centre ha format aquest any més de 650 alumnes en gairebé un centenar de cursos impartits. L'entitat turística ha publicat la memòria anual del Pla de Qualitat, en la qual també destaquen els convenis signats amb el Consell Comarcal del Baix Empordà i amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.
Els cursos impartits s'han dividit en diferents mòduls. Així, hi ha hagut mòduls de caps d'àrea i direcció, de comercialització, de noves tecnologies, de qualitat i prevenció, de pisos i manteniment, d'idiomes, de cuina i sala, i de formació a l'associació de centres turístics subaquàtics.
Els cursos, que l'entitat acostuma a realitzar cada any, estan adreçats a totes aquelles persones del sector turístic que vulguin millorar les seves possibilitats o qualitats professionals o que es trobin en situació de recerca de feina.
Així mateix s'han impartit cursos on-line, per a tots aquells treballadors que volien ampliar la seva formació i que no podien assistir als cursos presencials per manca de temps o per qüestions de desplaçament.

Una unió nascuda el 2002
La Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, sorgeix de la fusió pràctica (2002) de les Associacions d'hotels, de restaurants i de bars de la comarca del Baix Empordà, nascudes dels anys del 1977 al 1979.
Es tracta d'una entitat gremial sense ànim de lucre que treballa per a la defensa dels interessos de les empreses del sector de l'hostaleria, que en l'actualitat agrupa prop de 450 empreses del sector de l'hostaleria i el turisme, principalment, de la comarca del Baix Empordà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema