Dia complicat a la xarxa viària gironina amb accidents de trànsit però sortosament amb ferits de poca consideració. Al migdia es van registrar dos fets: un a Serra de Daró i l'altre, a Massanes. A la tarda, però, va tenir lloc el fet que va complicar més la mobilitat: un camió que transportava rajoles de ceràmica va perdre part de la càrrega després d'estimbar-se contra la mitjana de l'autopista AP-7 a l'alçada d'Aiguaviva.

Els dos ocupants van resultar ferits lleus, segons va informar el SEM però només un finalment va ser evacuat a l'hospital Santa Caterina de Salt. El sinistre viari es va produir al voltant de les sis de la tarda i va obligar a tallar el trànsit a l'AP-7 en sentit Girona durant més d'una hora i mitja. Els vehicles van ser desviats per la sortida de Fornells de l'AP-7. Mentre van durar les tasques de neteja de la via ja que part de la ceràmica estava per la calçada i també va perdre gasoil, es van mantenir tots els carrils tallats però després es van anar obrint i cap a les nou de la nit la situació ja estava normalitzada.

Xoc múltiple a Massanes

A Massanes, pels volts de les dotze del migdia es va produir un accident múltiple entre tres turismes a la GI-555. Es va saldar amb dos ferits lleus malgrat l'aparatositat del sinistre viari. Al lloc dels fets, a l'alçada del quilòmetre 12 s'hi van desplaçar ràpidament una patrulla dels Mossos i tres dotacions dels Bombers. El SEM va evacuar les dues persones ferides de caràcter lleu a l'hospital. La carretera va romandre tallada durant prop d'una hora, segons fonts del Servei Català de Trànsit.

Pocs minuts abans de les dotze del migdia també es va produir un altre sinistre viari en aquest cas a la GI-644 a Serra de Daró. Per causes que es desconeixen un camió es va accidentar en aquesta via que uneix Ullastret amb Serra a l'alçada del quilòmetre quatre. Com a conseqüència de l'accident, el conductor va resultar ferit greu i va ser evacuat a l'hospital de Palamós. Al lloc dels fets també hi van treballar diversos equips d'emergències. A causa de l'estretor de la via va estar tallada prop d'una hora perquè hi poguessin treballar els efectius d'emergències.