Entren a robar en una casa a Olot i se n'enduen joies, una càmera, un telèfon i 300 €

29.10.2015 | 10:02

Uns lladres van entrar per una finestra en una casa del carrer Gubia del barri Pla de Dalt a Olot. La irrupció va tenir lloc el passat dilluns 19 d'octubre, en una hora entre el matí i el migdia. Els lladres van forçar una persiana i van malmetre l'alumini de la finestra. Un cop dins, van anar al menjador, al despatx i els dormitoris per tal de trobar elements de valor. Fruit del recorregut, es van endur una càmera de fotos, joies, 300 euros i un telèfon portàtil. La denúncia va ser feta per l'home que habita la casa.

Segons informa Olot Televisió, el 23 d'octubre, els lladres van tornar a provar l'entrada a una altra casa del Pla de Dalt, però no van obtenir resultats.

A l'estiu del 2014 ja hi va haver una punta de robatoris al Pla de Dalt. Va ser quan una senyora -a la matinada- es va adonar que tenia els lladres dins de la casa. Va poder trucar a la Policia Municipal. Els agents van poder descobrir un dels intrusos. Quan es va veure descobert, va llençar el botí, però els agents el van aconseguir detenir en un marge al costat d'uns horts.

Ara, al barri torna a haver-hi preocupació per les entrades de lladres a les cases.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema