L'estació d'esquí de La Molina és la que més novetats presenta en la nova temporada de les que gestiona Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), que ahir va presentar la campanya 2015-16, amb l'estrena de dues pistes i d'un eslàlom tecnològic.

La instal·lació gironina inaugura un nou traçat per a debutants a la zona de Pista Llarga i una pista denominada Coll Sisè, que enllaçarà l'anterior espai amb el de Quatre Camins.

A més, els esquiadors podran prendre part en un eslàlom tecnològic que els permetrà gaudir de les mateixes sensacions que els corredors professionals i endur-se a casa una gravació de la seva baixada.

Millores a Núria i Vallter

Per la seva part, Vall de Núria reforça el seu parc lúdic, millora els seus diferents traçats i amplia la cobertura d'internet sense cables a les cafeteries i espais comuns.

Vallter 2000 ha instal·lat una nova planta de biomassa que li permet més eficiència en la despesa energètica i ha treballat en el seu domini amb la instal·lació de paravents, allisatge de diferents trams i hidrosembra de talussos i pistes.

Fora del Pirineu de Girona, les estacions lleidatanes de Port Ainé i Espot ofereixen per aquesta nova temporada a remodelació de l'Hotel Port Ainé 2000, una major seguretat gràcies a nous matalassos, xarxes i balises i millores al parc lúdic de la segona d'aquestes instal·lacions.

Les estacions de FGC han rebut per dur a terme tots aquests treballs una inversió de més de vuit milions d'euros que els ha permès també llançar noves pàgines web d'última generació que inclouen mapes en tres dimensions.