Ramos (CDC) nega que fos «aconseguidor»

El convergent diu que GRS va utilitzar els seus serveis de consultor mentre estava retirat de la vida política

02.11.2015 | 07:19
Ramos (CDC) nega que fos «aconseguidor»

El director del Patronat de Turisme Girona-Costa Brava, Ramón Ramos (CDC) torna a negar que mai hagués actuat d'«aconseguidor» de contractes per a GRS Arc Local, tal i com apunten els agents del Servei de Vigilància Duanera (SVD) que investiguen el cas Manga.
El polític assegura que oferirà totes les explicacions que facin falta quan el citin a declarar al jutjat -la instructora del cas encara no ho ha fet. De totes maneres, admet que amb GRS va mantenir una relació comercial durant el temps que ell es va retirar de la política i va muntar una consultoria entre els anys 2008-2011.
En el darrer informe que la policia de l'Agència Tributària va remetre a la jutge instructora, Pilar de Lara, identificaven Ramos com a «aconseguidor» i entre altres coses li atribuïen haver intercedit en favor de GRS perquè obtingués un contracte amb l'Ajuntament de Moià ?l'any 2009. Assumpte en el qual també estaria implicat el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, a qui els agents també sol·liciten imputar en el cas Manga.
En una entrevista publicada a Diari de Girona el 25 de febrer de 2014, Ramos admetia que va posar en contacte GRS i Xaloc -l'organisme de recaptació de la Diputació de Girona- perquè creia que podien «fer una sinergia molt important» en aquesta matèria. «Crec que és important que una empresa com GRS, que gestionava molt bé els tributs, i ho havia demostrat durant anys i panys al Consell Comarcal de la Selva, pogués treballar conjuntament amb nous projectes amb Xaloc».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema