Riudaura ha començat les obres de reforma de la teulada de l'escola vella

02.11.2015 | 07:19
Un moment de l´inici de les obres.

L'Ajuntament de Riudaura ha començat les obres de reforma de la teulada de l'edifici de l'antiga escola i del reforç del sostre situtat entre la planta baixa i el pis. Abans, ha avisat que per causa de les obres en alguns moments l'accés a la plaça quedarà tancat. L'alcalde de Riudaura, David Jané (Fem Riudaura), ha explicat que les obres duraran unes 3 setmanes i que estan valorades en uns 20.000 euros.
Apart de mantenir un edifici municipal, Jané ha explicat que la intenció és traslladar el dispensari a l'edifici ara en reparació. Segons ell, el dispensari ara està ubicat a l'Ajuntament i en unes condicions inadequades als temps actuals. També s'havia parlat de la possibilitat d'ubicar-hi una petita farmàcia i una botiga de comestibles i tota classe d'articles per tal d'evitar els desplaçaments forçats a Olot de les persones d'edat.
L'edifici en procés de reforma va servir d'escola fins al 2008, quan van traslladar l'ensenyament públic a l'escola Lluís Castells. Es tracta d'un equipament modern situat a l'entrada del poble, amb pati i pista esportiva.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema