L'Ajuntament de la Vall d'en Bas va aprovar en el seu darrer ple el canvi de traçat del camí de can Vedella. L'acord es va aprovar amb la unanimitat de La Vall Plural-AM i el grup de CiU. Això no obstant, van condicionar l'aprovació a una consulta a la propietat.

L'acord va ser presentat per Lluís Amat (alcalde la Vall d'en Bas per la Vall Plural-AM). "Es tracta -va dir- de desafectar el tram de camí públic que passa per una parcel·la de can Vedella per posar-lo a l'extrem de la finca. Va explicar: "Sempre que algú vol desplaçar un camí públic es posen tres condicions bàsiques. Primer que el desplaçament sigui dins de la mateixa finca del propietari i que no afecti ningú més i segon que el traçat no sigui més llarg i que es faci una exposició pública. Va concloure: si no hi ha inconvenients es desafecta del domini públic el camí vell i s'afecta pel domini públic el camí nou.

Sobre el cas, va explicar: "Ens ho hem estat mirant i hi ha un petit dubte, perquè hi ha dos camins públics i sembla que només es desplaça el que hi ha més a l'extrem".

Com que l'altre camí passa per dins de la casa, van decidir concretar quin s'ha de canviar.