Un motorista de 67 anys va perdre la vida a la variant de Ripoll (C-17) a primera hora de la tarda en xocar contra un cotxe. El sinistre viari es va produir quan faltaven pocs minuts per les tres de la tarda i va consistir en una col·lisió lateral.

Per causes que es desconeixen i que s'estan investigant per part dels Mossos d'Esquadra, la motocicleta -una Suzuki 650- va envair el carril contrari i va xocar de cantó amb un turisme -un Seat Ibiza. En el moment de la col·lisió estava plovent i la calçada estava ben mullada.

Com a conseqüència del xoc, el conductor del vehicle de dues rodes va morir. Malgrat l'arribada dels serveis d'emergències, no van poder salvar la vida del motorista.

La víctima és un veí de Torelló, Juan García Sánchez, que tenia 67 anys.

A causa de l'accident de trànsit, el carril de la C-17 que va en direcció Ribes de Freser va romandre tallat al voltant de tres hores. Al lloc dels fets, el quilòmetre 94,5 de la C-17, s'hi van traslladar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers, i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Tres ferits per sinistre a l'AP-7

A la comarca de la Selva, cap a tres quarts de set de la tarda es va produir un altre accident, que juntament amb la pluja que queia també va provocar problemes de mobilitat. Va tenir lloc a l'AP-7 al seu pas per Maçanet de la Selva. Un turisme va sortir de la via a causa d'una toopada i quan estava accidentat un altre vehicle va xocar-hi per darrere.

A causa de l'accident tres ocupants van resultar ferits lleus i van ser traslladats a l'hospital de Sant Celoni en ambulàncies. Al lloc dels fets s'hi van traslladar tres patrulles dels Mossos, així com d'altres efectius dels serveis d'emergències.