El «Sueldazo» de l'ONCE va a parar a la Vall de Camprodon

L'afortunat amb el premi rebrà 2.000 euros al mes durant deu anys El venedor és Jordi Bueno

04.11.2015 | 07:19
Jordi Bueno, amb la maquina i els números de la sort.

EL venedor de l'ONCE de la Vall de Camprodon, Jordi Bueno, va vendre el premi del Sueldazo a una persona de la zona. L'afortunat rebrà un sou anual de 24.000 € anuals durant 10 anys. La quantitat, si es cobrés de cop, equival a 240.000 €. Bueno ven els números en un recorregut diari pels pobles de Setcases, Vilallonga de Ter, Llanars i Molló. Porta números impresos i també en fa amb una màquina portàtil. Ha explicat que va fer el número amb la màquina electrònica. Jordi Bueno no ven números a la caseta del carrer Cèsar August Torras, de la localitat de Camprodon.

L'Once ha repartit dos sueldazos de 2.000 € al mes durant 10 anys. En el sorteig del dia 1 de novembre la sort va anar a parar a la barriada de Palo, a Màlaga, i al numero venut per Bueno té l'amo en algun indret de les localitats petites de la Vall de Camprodon.

El premi de 2.000 € al mes, conegut com el sueldazo,és un dels productes de l'ONCE més conegut.

És comercialitzat per més de 20.000 agents venedors de l'ONCE. Tants de llocs per a la venda són possibles gràcies a la gran quantitat de persones que venen els cupons d'aquesta organització. Els venedors disposen d'un terminal que permet al comprador escollir el número que més li agradi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema