Nova recerca d'un boletaire. En aquest cas per Palol de Revardit. Un veí de Santa Llogaia del Terri de 60 anys va sortir a caçar bolets el dilluns cap a les deu del matí i no va retornar a casa. L'endemà al migdia, el seu germà va alertar el 112 de la seva desaparició. Des de llavors, Bombers va muntar un dispositiu on participen també Mossos d'Esquadra, Agents Rurals i familiars. En tancar l'edició d'ahir, encara no se l'havia localitzat.

Es va donar la casualitat, però, que curiosament mentre s'estava buscant al boletaire, ahir a la tarda, una unitat de l'ARRO dels Mossos d'Esquadra -antiavalots- va localitzar un altre home que s'havia desorientat per Palol de Revardit després d'haver-hi anat a passejar. Es tracta d'un veí de Banyoles de 87 anys que va ser trobat sa i estalvi.

La falsa alarma, però, no va fer que el dispositiu s'aturés. La recerca del veí de Santa Llogaia va començar a les quatre de la tarda i segons els Bombers, es preveia que durés tota la nit. La família va donar l'avís al telèfon d'emergències ahir al migdia.

El veí d'aquest nucli de Cornellà del Terri es diu Pere Isach, viu a Santa Llogaia del Terri amb el seu germà i segons va relatar la família, el dilluns va sortir pels volts de les deu del matí a caçar bolets a Palol de Revardit. Quan se'l va veure per últim cop, anava vestit amb texans i jersey gris. La recerca es va fer per aire i per terra. I ahir al vespre un cop l'helicòpter de Bombers va desactivar-se per falta de llum, s'hi va unir la Unitat Canina.

L'home es va perdre per la zona coneguda com el refugi de la Mota, lloc on es va localitzar el vehicle del veí de Santa Llogaia. L'home era un habitual de la zona i se la coneixia perquè hi anava a passejar i a buscar bolets habitualment.