L'Ajuntament d'Olot posarà pilones de darrera generació al nucli antic. Al darrer ple, Josep Gelis (regidor de Mobilitat per CiU) va anunciar: «Renovarem la concessió de semàfors i de pilones i millorarem el sistema de funcionament de les pilones». Va concretar: «Posarem un sistema de pilones de darrera generació». Les pilones activades per comandaments a distància en ocasions han provocat ensopegades dels vianants que caminen i coincideixen amb el moment, en el qual s'eleven.

També, per tal d'evitar les ensopegades -fa pocs dies- van començar accions de reparació del paviment de l'eix viari comercial que va de la plaça Clarà fins a la del Carme. Es tracta d'un eix usat pels camions pesats que proveeixen el comerç. En el seu mòment, Josep Maria Corominas (alcalde d'Olot per CiU) va considerar inevitable el pas dels camions.

A més de les pilones, Gelis va anunciar més millores al centre. «Retirarem -va explicar- tot el cablejat de les façanes de la plaça major i en col·locarem de nou per tenir en millors condicions la plaça».

Finalment va exposa que en el context del pla d'asfalt prioritzaran el carrer Macarnau. Es tracta de la connexió entre el Volcà Montsacopa i els carrers de l'inici de l'eix comercial.