Nou accident a la C-65 a Llagostera en menys de 24 hores. Es va produir en el mateix punt quilomètric que el que va deixar dos ferits greus el dimarts però en aquest cas, va ser un sinistre viari entre tres turismes, segons el Servei Català de Trànsit (SCT).

Un xoc múltiple que d'entrada semblava frontal i va fer témer el pitjor però que finalment va ser lateral i per fregament. Va produir-se quan passaven deu minuts per les quatre de la tarda en sentit Sant Feliu de Guíxols i va deixar quatre ferits lleus i dos il·lesos. Per causes que es desconeixen els tres turismes van xocar i segons el Servei Català de Trànsit (SCT), van fer una comunicació amistosa del sinistre.

Amb tot, al lloc s'hi van desplaçar Bombers, Mossos i SEM i es va tallar la carretera sobretot a causa dels danys que van patir els vehicles que van necessitar ésser retirats de la calçada en grua. La via va romandre tallada a Llagostera al volant de dues hores i això va obligar els vehicles a desviar-se per l'antiga C-65 que passa pel poble.

Es dóna el cas que l'accident va produir-se al punt quilomètric 14. És el mateix lloc del sinistre viari de dimarts a la tarda que va deixar dos ferits greus. Va ser un xoc frontal de dos cotxes i també va fer tallar la carretera per tal que els equips d'emergències poguessin treballar.