Boletaires perduts i una desapareguda han aconseguit sobreviure fins a sis dies dormint al ras. De la manera com ho han fet ben poc se'n sap però són veritables exemples de supervivència.

El primer dels casos és el d'un veí de Banyoles, de 70 anys, Miquel Poch Aurich. L'home va poder ser rescatat viu el 21 d'octubre després de sis dies al ras en un barranc on va caure mentre caçava bolets a la zona de la Font Vorada de l'Orri a Sales de Llierca. Poch va sobreviure, segons va relatar la seva família, amb només una ampolla de Cacaolat de 20 centilitres, la beguda que s'emporta cada vegada que va a caçar bolets o a bosc. Poch va ingressar a l'UCI?del Trueta amb diverses fractures de costelles, així com també una forta hipotèrmia. En aquests moments, Poch encara roman ingressat a la Unitat de Cures Intensives però tot i això el seu pronòstic és menys greu i fonts de l'hospital asseguren que està evolucionant bé.

L'altra història de superació és la de la veïna de la Bisbal, Mercedes Gutiérrez Ojeada, de 47 anys que va desaparèixer. Se la va localitzar en una barraca amb signes de desorientació i deshidratació a tocar del riu Daró. La dona va passar fins a quatre nits fora de casa i tampoc se sap com va poder-ho aguantar.

L'últim fet és el d'ahir quan es va trobar al veí de Santa Llogaia del Terri. Pere Isach, igual que Miquel Poch, va anar a caçar bolets i té deu anys menys que ell. Ambdós estan ingressats a l'UCI?del Trueta. En el cas del rescat d'ahir, però, de moment el seu estat és greu i el seu pronòstic és reservat. Es desconeix com ha sobreviscut després de passar quatre nits fora.