Accident aeri a la Garrotxa que només ha quedat en danys materials. S'ha produït aquest dissabte a la tarda quan una avioneta monoplaça ha caigut en un camp a la zona del Mas Can Casquet, a tocar de la GIV-5235, i a uns 500 metres del centre del terme de Maià de Montcal.

Segons ha pogut saber l'ACN de fonts que han atès la incidència, l'aparell, un Kiebitz, s'havia enlairat de l'aeròdrom d'Empuriabrava. En iniciar les maniobres de descens l'avioneta, poc abans de les set de la tarda, s'ha entortolligat accidentalment amb uns cables telefònics i s'ha estavellat, fent caure també quatre pals de telèfon.

Tres dotacions dels Mossos i dos dels Bombers s'han desplaçat a la zona per atendre el pilot, que té casa a Crespià, que ha resultat il·lès. Fins i tot, ell mateix s'ha encarregat de gestionar la retirada de l'avioneta, segons han explicat fonts de la investigació, tot i que la manca de llum han fet ajornar aquestes tasques fins diumenge. El cas s'ha derivat a la Comissió d'Investigació d'Accidents i Incidents d'Aviació Civil (CIAIAC), adscrita a la Subsecretaria del Ministeri de Foment per esclarir els fets.