Concepció Veray encapçala per primer cop la candidatura del PP per Girona al Congrés dels diputats, en les eleccions que se celebraran el 20 de desembre. L'elecció es va formalitzar divendres al vespre, amb el nomenament de tots els caps de llista d'aquesta formació política. A Girona, el PP ha escollit la diputada per Girona del PPC aquesta legislatura i portaveu del partit a l'Ajuntament de Girona i al Consell Comarcal.

Veray, que és assessora de comunicació, encapçala per primera vegada la candidatura del PPC Girona a les eleccions generals, un fet que va assegurar que afronta "amb molta il·lusió i ganes per poder seguir treballant des del Congrés dels Diputats per les comarques de Girona i tots els gironins i les gironines".

La candidata popular per Girona va voler agrair, primer de tot, la confiança demostrada per part de la direcció del seu partit amb el nomenament i va explicar que estan acabant de perfilar la llista, tant al Congrés com al Senat, tot avançant que "ambdues seran candidatures molt renovades" i afirmant que "tots els candidats del PPC de Girona a les pròximes eleccions generals seran persones compromeses a treballar per les nostres comarques, per la recuperació econòmica i per la unitat d'Espanya".

La ja candidata Concepció Veray va aprofitar el seu nomenament per reivindicar la feina feta aquesta legislatura i va afirmar que "l'any 2011 ens vàrem comprometre a tornar a posar Girona a l'agenda de prioritats del Govern d'Espanya i això és el que hem fet durant aquests quatre anys". En les darreres eleccions al Congrés dels diputats, el cap de llista per Girona va ser Enric Millo.