Un caçador va morir ahir al migdia a Boadella d'Empordà després de rebre un o diversos trets d'un altre caçador, en principi, de forma accidental. Segons van informar els Mossos d'Esquadra, els fets van passar cap a dos quarts de dotze del migdia quan un caçador va disparar el seu company.

Els caçador mort, que tenia 85 anys, era membre de la colla de Caçadors de Terrades i estaven fent una batuda per trobar senglars prop del pont de Boadella. Cap a dos quarts de dotze del migdia, la víctima es va moure del lloc on estava apostat per causes que es desconeixen. Aleshores, un dels seus companys de colla va sentir soroll, va veure moure's unes bardisses i va disparar pensant-se que era un senglar.

Segons van informar els Mossos d'Esquadra el tret que va disparar el caçador i que va provocar la mort a un altre va impactar a la zona engonal de la víctima. Els equips d'emergència van informar que l'home va morir quasi a l'acte, sense temps de traslladar-lo a un centre mèdic. Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec del cas però segons van informar tot apunta que va ser un accident de caça.

El passat mes de desembre un altre caçador va morir per causes similars a Fogars de Tordera, a la comarca de la Selva.