Pere Isach Rigall de 60 anys va perdre la vida diumenge a l'UCI de l'hospital Trueta. L'home no va poder superar la situació que havia patit després de 4 dies al ras. Isach estava a l'hospital des de dijous quan va ingressar crític al centre. Va desaparèixer dilluns després de sortir a caçar bolets a Palol de Revardit i el seu germà l'endemà el va donar per perdut i va alertar els mitjans d'emergències. Finalment el va trobar una parella a la zona del Golf Girona amb una forta hipotèrmia i inconscient.

L'altre boletaire evoluciona favorablement

D'altra banda, l'altre boletaire de Banyoles de 70 anys que també va ser rescatat amb vida després de sis dies perdut evoluciona favorablement. L'home va marxar de casa amb un company el dijous 15 d'octubre però es va desorientar i no va saber trobar el lloc on havien deixat el cotxe. Des d'aquella nit, es va desplegar tot un operatiu de rescat que es va allargar durant quatre dies.

Després de no trobar cap rastre del boletaire, l'operatiu es va suspendre. Tanmateix, la família va seguir buscant-lo. Els seus fills van sentir una remor el dimarts i van alertar els Bombers, que van reprendre la cerca i el van localitzar ja de matinada a un barranc a la zona de l'Alta Garrotxa.

L'home ha estat ingressat a la UCI diversos dies, on va arribar amb clars símptomes d'hipotèrmia i en estat de semiconsciència. L'home ja es troba a planta de l'hospital Josep Trueta on continua recuperant-se. Segons fonts de l'hospital, evoluciona favorablement.