«Entre les obres que estan començades i properes a acabar hi ha les dels jardins de l'avinguda dels Països Catalans», ha explicat Josep Gelis (regidor d'Hisenda a Olot per CiU). Gelis ha ubicat l'acció de creació de jardins a l'eix que connecta la rotonda de la carretera de Sant Joan de les Abadesses amb la de l'hospital. Poc després de la rotonda de la carretera de Sant Joan de les Abadesses hi ha la cruïlla del carrer Estadi que va a parar al camp de futbol municipal i al Parc de Bombers. La inversió ha estat de 95.000 €.

Gelis ha recordat que abans de fer la creació de jardins, l'Ajuntament va crear més aparcaments a la baixada que va a urgències de l'hospital i també més aparcaments a l'avinguda del Pla de Dalt. Es tracta d'una via que comença a la rotonda que marca el final de l'Avinguda Països Catalans, davant de l'hospital.

Gelis ha donat per acabats els problemes amb l'aparcament a l'entorn de l'estadi els dies de futbol.

El regidor d'Hisenda també ha informat del final de les obres de les connexions al sanejament de les cases de la carretera de les Feixes. És un camí que des del barri de Sant Miquel i voreja la falda del volcà Montsacopa fins al polígon del Pla de Baix. La inversió ha estat de 60.000 €. Les cases beneficiades han tingut fosa sèptica durant anys.

Les obres han estat possibles perquè l'Ajuntament s'ha fet càrrec del 40% de la despesa i els veïns -amb contribucions- n'han pagat el 60%.