Un home de 68 anys d'Olot va haver de ser traslladat en estat greu amb helicòpter medicalitzat a l'hospital Josep Trueta de Girona després d'haver estat atropellat a la carretera de la Canya al terme d'Olot. L'accident va tenir lloc al pas de vianants de l'inici del vial que connecta la N-260 amb l'A-26 (rotonda de can Tresserras), al voltant de les 4 de la tarda.

L'home i la seva parella havien sortit del barri de les Tries, on resideixen, en direcció a la Canya. Quan van travessar el pas de vianants de l'extrem de la rotonda un turisme va topar amb l'home i no va tocar la dona.

Tot seguit van avisar el 112 i d'immediat 2 ambulàncies i la Policia Municipal van arribar al lloc dels fets. Els metges van atendre l'home al lloc de l'accident i davant dels traumatismes van optar per demanar un helicòpter medicalitzat. En pocs moments, l'aparell va aterrar i es va endur el malalt a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

La rotonda de can Tresserres és una dels llocs amb més trànsit de la trama urbana d'Olot. Per tal d'evitar accidents, fa poc l'Ajuntament va repintar els senyals horitzontals i va netejar la vegetació.