El Consell de la Garrotxa demana l'ampliació de les beques menjador

Ensenyament ha previst una reducció del 40%
de l'import que els va atorgar el curs passat

13.11.2015 | 07:15

El Consell Comarcal de la Garrotxa ha reclamat la necessitat urgent d'ampliar la partida destinada a beques de menjador escolar a la Direcció General d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa. El Consell demana ampliar els recursos que la Generalitat destina a dotar les beques que cobreixen el 25% del cost del servei menjador escolar.
Recorden que per atendre les beques -el curs passat- van rebre 48.000 €. En canvi, per al curs actual -segons ells- el Departament d'Ensenyament ha previst una reducció d'un 40% de l'import respecte a l'any passat.
L'actual model de beques de menjador determina els ajuts segons les necessitats socials. Amb l'ajut que els dóna la Generalitat només poden assistir famílies que necessiten el 50% o el 100% de l'ajut. En canvi, ha reduït en un 40% la partida destinada als alumnes de la beca que cobreix el 25% del servei. La mesura afecta 195 famílies garrotxines.
El Consell Comarcal de la Garrotxa ha anunciat que cobrirà la diferència, però demana a la Generalitat que rectifiqui i restableixi l'import.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema