Fòrum Gastronòmic · Girona (15, 16 i 17)

El diumenge 15 a partir de les 11 del matí a l´Auditori i el Palau de Fires, primera jornada del Fòrum Gastronòmic amb les intervencions dels cuiners gironins Marc Gascons i Fina Puigdevall, entre d´altres.

Fira de Sant Martirià · Banyoles (13, 14 i 15)

Al llarg del dia al Parc de la Draga fira multisectorial, fira del dibuix i la pintura, concurs i exposició de bestiar rossam, mostra de races auctòctones dels Països Catalans, mercat d´artesania i raça-tast amb productes autòctons.

Fira Medieval · Lloret de Mar (14 i 15)

A partir de 2/4 d´11 del matí obertura de la fira amb mercat d´artesans i diverses activitats al centre com cercavila, espectacles, danses i exhibicions diverses.

Fira-Saló del creuer · Cassà de la Selva (14)

De 10 del matí a 2 de la tarda i de 5 de la tarda a les 8 del vespre a Can Trinxeria.

Fira del Bolet i la Màgia · Celrà (15)

Durant tot el dia exposició de bolets a l´Ateneu, tast de botifarra amb bolets a la plaça de l´Església i durnat tota la jornada mercat del bolet i artesania, espectacles de màgia al carrer i actuacions musicals.

Fira del Pa i la Xocolata · Sant Gregori (15)

A partir de les 10 del matí a diferents espais dels voltants de la plaça Rafael Masó de Sant Gregori, fira del pa i la xocolata amb mercat, tallers, demostracions, espectacles de carrer i altres activitats.