Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació després que un vehicle amb matrícules europees cremades al maleter i diversos telèfons mòbil aparegués cremat la nit de divendres al carrer de la Camèlia d'Aiguaviva Park, Vidreres. El conseller d'Interior, Jordi Jané, va explicar ahir que al seu interior s'hi van trobar diverses matrícules de països europeus i mòbils amb diversos codis PIN i PUK per ser activats. Jané va demanar però prudència i va considerar que és "irresponsable" vincular aquest fet amb els atemptats de París. Jané va afegir que tenen "alguna hipòtesi de com pot haver cremat i qui hi pot haver interactuat". De fet, els primers indicis de la investigació d'ahir van descartar que existeixi relació entre el cotxe calcinat i els atemptats de París.

El conseller va assenyalar que el vehicle, un Mercedes clase A, tenia al seu interior "plaques de matrícula de diversos països europeus cremades al maleter" i 15 telèfons mòbils amb els seus codis particulars de bloqueig i desbloqueig. El conseller va voler destacar que Interior ha optat per destinar una unitat específicament a investigar aquests fets.

Tot i confirmar els fets, que va assegurar que hauria volgut que no s'haguessin fet públics, va considerar "irresponsable afirmar que el cotxe que ha cremat tingui una directa relació amb els atemptats de París".

El conseller va dir que els Mossos van començar a actuar "des del primer moment" i que tenen "alguna hipòtesi" del que podria haver passat. De moment, de l'examen de les restes del vehicle i del que portava al seu maleter no es desprèn cap indici que relacioni el cotxe amb els fets de París.